hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    +36-20/329-24-22  | Adatkezelési tájékoztató

Programlehetőségek

Programjainkra jegyet (TINCSET) a Pénztárban és Kupola Büfénkben tudnak váltani. Ezen szolgáltatásaink külön térítési díj ellenében vehető igénybe, melynek összegéről az árak menüpontban tájékozódhat.

Csoportok esetén, az alábbi programokra előzetes bejelentkezés szükséges, míg egyéni látogatók számára csak bizonyos esetekben indokolt.

Lovaglás kipróbálása

lovaglasi lehetoseg

A lovaglás időtartama pár perc, amelyet minden esetben az adott lovas adottságaihoz igazítunk.
Természetesen ennél hosszab idejű lovaglásra is van lehetőségük, amelyre előzetes regisztráció szükséges. Bővebb információ a Lovasoktatás menüpontban. Minimum létszám 10 fő.
A lovaglás kipróbálása legkésőbb 16:00 óráig vehető igénybe. Ára: 600 Ft/fő

Lovaskocsizás

lovaskocsikazas

Félvér, illetve fjord kettesfogatunk kb. 15-20 perces, Nőtincs központját érintő útra viszi vendégeinket. Egy kocsira egyszerre 8-10 fő fér fel. Minimum létszám: 20 fő. Ára: 600 Ft/fő
Ettől eltérő időtartamú és útvonalú elképzelések előzetes egyeztetést igényelnek. Bővebb információ az Árak menüpontban.

Élményvonatozás

elmenyvonatozas

Vidám kismozdonyunk, a Tincsi Lokomotív utasaival a Nőtincsi tóig és vissza közlekedik, menetideje 15-20 perc. Az induláshoz legalább 15 utas szükséges, maximum 35 fő fér fel rá. Ára: 600 Ft/fő

Pán Péter Mesesziget

pan peter jatszohaz

Felejthetetlen élményt nyújt a gyermekeknek Pán Péter Meseszigete. 2 több szintes hajóból, és hozzá tartozó udvarból áll. Zokni, váltócipő használata kötelező, 12 éves korig vehető igénybe. Ára: 600 Ft/fő/fél óra. Bővebb információ itt.

Alpaka program

alpaka program

Az alpaka farm állatkáinak bemutatása, az alpakák természetének megismerése, a foglalkozás kb. 30 perc. A programhoz legalább 10 fő szükséges, előre egyeztetett időpontban (Lek János, tel.: 06-20/9239-280, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). maximum létszám 30 fő. Ára: 600 Ft/fő 

Alpaka foglalkozás

alpaka foglalkozas

A foglalkozás alatt részletes információt kaphat az alpakákról, etethetik és vezethetik őket, miközben megismerhetik természetüket, barátságosságukat (legfőképpen a gyermekek felé), kíváncsiságukat minden új, vagy meg nem szokott dolog iránt. Ha elérjük a bizalmukat, nagyon barátságosak lesznek, békét és nyugalmat sugároznak felénk. Megtapinthatja, hogy milyen puha és finom az egyedülálló és allergiamentes alpaka gyapjú. A foglalkozás maximum létszáma 8 fő. A program, előre egyeztetett időpontban vehető igénybe. (Lek János, tel.: 06-20/9239-280, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Ára: 3.000 Ft/fő - Családi kedvezmény (2 felnőtt+2 gyermek) 10.000 Ft/család

 

Íjászat, terepíjászat

ijaszat

Az íjászat során vendégeink szakember segítségével ismerkedhetnek meg a legfontosabb kellékekkel, szabályokkal és technikákkal.
A sima íjászat esetén pár lövésre van lehetőség, melyet rögzített céltáblára adhatnak le kalandvágyó vendégeink, terepíjászat esetén pedig a kiépített  ösvény mentén elhelyezett 3D-s, mozgó célpontok lőhetőek minimum létszám: 10 fő. 7-8 éves kortól vehető igénybe. Ára: 600 Ft/fő

Kézműves foglalkozás

kezmuves foglalozas

A Park elsősorban a természetes anyagokat és hagyományos technikákat részesíti előnyben. A foglalkozások között szerepel a fakarikából történő állatkák készítése, az agyagozás, illetve a korongozás.
A foglalkozások időtartama, az alkalmazott technikák függvényében változhat. Kézműveseink gyermekbarát szemlélete garantálja a gyermekek sikerélményét. (Iskolás kortól ajánljuk)
Ára: 600 Ft/fő 

 Gyapjú feldolgozás

rokka fonal

Gyapjú feldolgozás alapjainak bemutatása, kipróbálása a szösztől- a fonálig. Minimum létszám 20 fő. Ára: 600 Ft/fő